Niet meer kunnen werken door een ongeluk

ArbeidsongeschiktEen ongeluk zit soms in een klein hoekje. Heeft u een ongeluk gehad en kunt u niet meer werken, dan kan dat grote financiële gevolgen hebben. Wat nu? U bent zeker niet de enige die na een ongeluk al dan niet tijdelijk arbeidsongeschikt raakt en dus niet meer kan werken. Niet meer kunnen werken is vaak de grootste letselschadepost na een ongeluk. U heeft recht op schadevergoeding als een ander aansprakelijk is voor het ongeluk waardoor u niet meer kunt werken. Hoe moet u dit afhandelen? Schade verhalen na een ongeluk kan bijzonder ingewikkeld zijn. Onze letselschade specialisten staan u graag bij. Heeft een ander uw ongeluk veroorzaakt? Dan kost onze juridische hulp u niets. U kunt rekenen op:

Kosteloze rechtsbijstand na een ongeval;
Thuisbezoek in Utrecht en omgeving;
 Belangenbehartigers die echt er echt voor u zijn.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen na een ongeluk? Bel ons dan, of vul het contactformulier in

Wie is aansprakelijkheid voor het ongeluk?

Als u niet meer kunt werken omdat u een ongeluk heeft gehad, dan is het van belang om uit te vinden of u uw letselschade kunt verhalen op een tegenpartij. Wij hebben jarenlange ervaring met de meest gecompliceerde letselschadezaken. Als u niet meer kunt werken en een ander is verantwoordelijk voor uw ongeluk, stellen wij alles in het werk om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Onze specialisten hebben alle juridische kennis in huis die hiervoor nodig is. Wij komen op voor uw belangen en dat kost u helemaal niets als een ander uw ongeluk heeft veroorzaakt. Een schadevergoeding voor het feit dat u niet meer kunt werken door een ongeluk waarvoor een ander aansprakelijk is, is iets waar u recht op heeft.

Wanneer kunt u niet meer werken door een ongeluk?

Na een ongeluk kunnen verschillende factoren ervoor zorgen dat u niet meer kunt werken. Misschien kunt u niet meer werken doordat u ernstig lichamelijk letsel heeft opgelopen. Ook psychische problemen kunnen ertoe leiden dat u tijdelijk niet meer kunt werken. Wij begrijpen dat u zich hier veel zorgen over kunt maken. Een financiële schadevergoeding kan de gevolgen van uw ongeluk niet wegnemen maar mogelijk wel verzachten. Bovendien is de kans groot dat u met mogelijk hoge kosten wordt geconfronteerd als u niet meer kunt werken, of de oorzaak nu lichamelijk of psychisch is. Het spreek voor zich dat u schadevergoeding wilt voor deze kosten.

Welke schade kan ik claimen?

Niet meer kunnen werken door een ongeluk. U wilt dan natuurlijk graag weten voor welke schadeposten u een vergoeding kunt krijgen. Wij hebben jarenlange ervaring met het inventariseren van alle letselschade die ongelukken kunnen veroorzaken en zetten graag samen met u al uw schadeposten op een rijtje. Samen kunnen wij op deze manier zo nauwkeurig mogelijk uw volledige letselschade vaststellen nu u niet meer kunt werken door een ongeluk. U weet dan precies voor welke kosten u schadevergoeding kunt claimen bij de aansprakelijke partij.

Niet meer kunnen werken: voorbeelden schadeposten

Hieronder vindt u een opsomming van schadeposten die veel voorkomen als slachtoffers van een ongeluk niet meer kunnen werken. Hoe een schadevergoeding er in uw geval uitziet, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt in elk geval denken aan:

  • Medische kosten zoals medicijnen, medische hulpmiddelen en behandelingen
  • Eigen risico zorgverzekering, vergoeding ziekenhuisopname
  • Verlies van inkomsten uit arbeid en arbeidsvermogen
  • Hulp in de huishouding
  • Aanpassingen in het huis
  • Extra reiskosten
  • Kosten voor rechtsbijstand

Smartengeld na een ongeluk

Naast aantoonbare materiële, lichamelijke en financiële schade kunt u ook pijn, verdriet en ongemak te verwerken krijgen als u na een ongeluk niet meer kunt werken. Ook al is dit niet altijd in geld uit te drukken, wij kunnen ook hiervoor schadevergoeding bij de tegenpartij claimen. We noemen dit smartengeld. Niet meer kunnen werken door een ongeluk, heeft een grote impact op uw leven. U kunt smartengeld vragen voor psychische schade en gederfde levensvreugde. Wij kunnen berekenen op hoeveel smartengeld u recht heeft.

Gratis inschakelen letselschade expert

Wat is onze werkwijze als u ons inschakelt als letselschade expert? Indien u wenst komen wij met bij u thuis om uw zaak te bespreken en om vast te stellen welke letselschade u heeft nu u niet meer werken kunt na het ongeluk. Vervolgens zullen wij degene die het ongeluk heeft veroorzaakt zo snel mogelijk aansprakelijk stellen voor alle materiële en immateriële schade die u lijdt. De kosten voor het inschakelen van ons bureau horen daar ook bij, vandaar dat wij volledig kosteloos voor u kunnen werken. In nauw overleg met u zullen wij dan de schadeclaim afhandelen, zodat u zo spoedig mogelijk krijgt waar u recht op heeft. Direct bij de opstart van het dossier zullen een voorschot op uw schadevergoeding eisen, zodat de eerste kosten gedekt zijn.

Niet meer kunnen werken door een ongeluk? Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor gratis en deskundig advies. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *