Ons team

Voor veel mensen is het onbekend dat zij gratis gebruik kunnen maken van de expertise van een letselschadejurist als een ander aansprakelijk is voor het ongeval. Het kiezen van een goed juristenkantoor is belangrijk. B&O Letselschade heeft zich volledig toegelegd op de behandeling van letselschadezaken. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Elke letselschadezaak wordt nauwkeurig behandeld door professionals; letselschadejuristen en/of letselschade-experts. Alle vereiste diploma’s en aantoonbare vakkennis hebben we zonder meer in huis, net als het keurmerk van het Register Letselschade. Daarnaast zijn we aangesloten bij brancheorganisaties als het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederland Instituut Schaderegelaars (NIS).

De behandeling van letselschadezaken vraagt om specifieke expertise. U heeft iets meegemaakt dat een behoorlijke indruk heeft gemaakt. Een ongeval veroorzaakt bovendien pijn, verdriet en onzekerheid. Bij letselschade staat u als persoon voorop: u zult zich gehoord voelen door onze betrokken letselschade-experts.

Persoonlijke aandacht is dan ook een belangrijk onderdeel van de behandeling van uw letselschadezaak. We zullen u regelmatig bijpraten over de voortgang en we bezoeken u graag voor een persoonlijk gesprek waarin we alle aspecten kunnen doorspreken. Op een later moment is het waarschijnlijk dat ook de letselschade-expert van de tegenpartij met u wil praten. Vanzelfsprekend zijn wij hierbij ook aanwezig en natuurlijk kunnen deze afspraken ook in onze overlegruimte in Utrecht plaatsvinden.

Voor direct contact over letselschade belt u 085-877 17 74 of vult u ons contactformulier in.

Ontmoet ons

Arjan van Ooijen

Letselschadejurist

Joke van Beelen

Letselschadejurist

Bert Koelen

Letselschade expert

Esther Verbeek

Letselschadejurist

Ingrid Lindeman

Secretaresse

Erika Tamerius

Secretaresse